Top 13 húsos egytálétel 500 kalóriából

Szereted az egytálételeket? Most mutatunk egy pár tippet receptjeink közül, amit még a fogyókúrába is beilleszthetsz!

Teljes értékű fehérje (azaz hús) + zöldség + esetleg némi keményítőben gazdag köret = kiegyensúlyozott, élelmi rostokban, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, laktató egytálétel. Kell ennél több ebben a borongós esős időben?

Receptjeink közül kiválogattam most 13 db, adagonként kevesebb, mint 500 kcal energiatartalmú, fogyókúra idején is fogyasztható húsos egytálétel receptjét. Valamelyik biztos beilleszthető még a hétvégi menübe!

Olvastad már?

5+1 fogyástipp (nem csak) férfiaknak

  1. 1.

    Mustáros zöldbabos csirkemell

  2. 2.

    Csirkemell rakott zöldségekkel

  3. 3.

    Gombás - csirkés egytál

  4. 4.

    Őszi zöldséges pulyka

  5. 5.

    Görög tepsis pulykahúsos golyók

  6. 6.

    Csirkemell zöldséges kölessel

  7. 7.

    Török zöldséges hús

  8. 8.

    Bazargan - csirkés bulgur gránátalmával

  9. 9.

    Moussaka pulykahússal

  10. 10.

    Svéd egytálétel szűzpecsenyével

  11. 11.

    Húsgombócos káposzta pörköltösen

  12. 12.

    Rakott kel kalóriaszegényen

  13. 13.

    Káposzta a la bolognese

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...