Top 11 ínycsiklandó zsírszegény ünnepi sült

A sült húsok, halak gyakori szereplői az ünnepi menünek. És bár szeretjük, ha szaftos, ez nem jelenti azt, hogy sok zsírral kell elkészíteni főételünket. 11 ötlet csak nektek!

  1. 1.

    Szűzérmék hentes módra

  2. 2.

    Mandulás bundában sült pisztráng

  3. 3.

    Kacsamell málnás vörösbormártásban

  4. 4.

    Paradicsomos-szarvasgombás harcsa

  5. 5.

    Narancsos kacsa Kornél konyhájából

  6. 6.

    Diplomata szelet Anett konyhájából

  7. 7.

    Fehérboros szivárványos pisztráng

  8. 8.

    Katalán halas egytál

  9. 9.

    Pulykasült szilva chutney-val

  10. 10.

    Töltött szűzpecsenye Edit konyhájából

  11. 11.

    Almás-hagymás pulykasült Pankotától

Olvastad már?

13 ajándékötlet egészségtudatos szeretteinknek

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...