TOP 10 "EZBIZTOSVANAHŰTŐDBEN" süti

Itt a vasárnap, boltba nem megyünk, marad a spájz és a kreativitás. Ha sütiznél, de "semmi" nincs otthon, ezeket nagy eséllyel még akkor is meg tudod sütni!

Az az érzés, amikor vasárnap délután van, a boltok nagyrészt zárva, az idő elromlott, ki sincs kedved bújni az ágyból, de annyira ennél valami édességet, ami több mint a citromos zacskós nápolyi. Szóval erre a helyzetre állítottuk össze nektek ezt a toplistát azokból a sütikből, amiket többnyire bárki meg tud sütni, mert tényleg csak az alap alapanyagok kellenek hozzájuk. Ja, és a szuper Mi van a hűtődben? alkalmazásunkat is szeretettel ajánljuk ezekre a szorult percekre!

  1. 1.

    Poharas kefires süti Zsütibától

  2. 2.

    Szuper citromos kocka

  3. 3.

    Török joghurtos sütemény

  4. 4.

    Az eredeti bajor császármorzsa

  5. 5.

    Bögrében sült süti 5 perc alatt

  6. 6.

    Tejfölös pite Helly konyhájából

  7. 7.

    Egyszerű fahéjas sütemény

  8. 8.

    Kakaós őzgerinc

  9. 9.

    Gyors meggylekváros piskóta

  10. 10.

    Brownie 6. -vaj nélkül

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...