A testsúlycsökkentő étrendben a viszonylag magasabb energiatartalmú, hagyományosnak tekinthető krumpli-rizs-tészta köret triumvirátust érdemes legalább részben, de akár teljes egészében is a jóval alacsonyabb energiatartalmú zöldségekre cserélni. Így a nyári időszakban ez nem is okoz gondot, hiszen tele vagyunk zsenge zöldségekkel, amelyekből rengetegféle ételt készíthetünk.
Ma a töltött zöldségek kerülnek terítékre. Ezt az ételtípust azért szeretem, mert egyben készül a köret és a húsétel is, biztosítva az alacsony energia- és mellette a megfelelő teljes értékű fehérjetartalmat.
Összegyűjtöttem nektek most 5 db töltött zöldség receptjét, fogyasszátok őket egészséggel!
(Az egyes ételek energiatartalmát a receptnél a „kalória” fülre, szénhidráttartalmát a „tápanyag” fülre kattintva ismerhetitek meg.)