Pucér étterem nyílik - 13 ezer ember toporog a londoni várólistákon

Mindig van olyan piaci rés, ami még betöltésre vári. Pucéran eddig még nem mehettünk étterembe - még Londonban sem! A jég megtörni látszik, ezrek várják a nyitást...

Ha végiggondoljuk, mi hiányzik az életünkből úgy igazán, nem ez lenne az első gondolatunk. Ha leszűkítjük a kérdést az éttermek világára, akkor sem jutna eszünkbe - vélhetően. Londonban viszont kitalálták, és meg is valósítják. Nyílik az első teljesen meztelen étterem - a várólistákon pedig eddig kb. 13 ezer ember türelmetlenkedik.

Diszkrét, félhomályos, gyertyás fülkék bambuszból

És tényleg, mennyivel könnyebb lehet úgy elmenni egy jót enni, hogy nem kell előtte azon agyalnunk, mit vegyünk fel, vagy izgulni, hogy ne együk le a ruhánkat - remélem, érzitek az iróniát.Első randikra különösen ajánlott, mert több legyet ütünk egy csapásra.

A londoni pop-up (átmeneti) étterem 3 hónapig lesz majd látogatható nyáron, és Bunyami (hindiül a "természetes" megfelelője) névre hallgat.

Ilyen kis farönkös, puritán asztalok és székek is lesznek

Bevallásuk szerint a cél a mesterséges világítás és telefonok nélküli romlatlan, természetközeli világ megteremtése nyugodt légtérben, bambuszból készült diszktrét fülkékkel és sok gyertyafénnyel. A meztelenség egyébként nem kötelező, lesz külön szekció a ruhás és ruhátlan vendégeknek is, öltözővel.

Ti mit gondoltok erről? Totál felesleges, visszataszító, vagy tudtok azonosulni a felfogással?

Ezt láttad már?

Úristen, a mekiben korlátlan lesz a sültkrumpli-fogyasztás??

(via independent)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...