Pezsgősüveget pohárral még sosem nyitottál ki!

A pezsgőnyitás életünket végigkísérő veszélyes művelet - állandó fejlehúzások, szembecsukások, kiömlő üvegek, elszálló dugók. Oldd meg egy darab talpas pohárral!

Ha pezsgőnyitás, akkor nekem mindig szüleim óva intő arckifejezése jut eszembe: "Fordítsd el a fejed, húzódj le, sőt, menj ki a szobából, ha lehet, nehogy kilője a szemed!" - lehet, hogy túlaggódták, de a mai napig nem szívesen nyúlok az üveghez, az tény. Mindig odaadom másnak, aki általában egyetlen halk pukkanással oldja meg. 2 mp alatt.

Ez az úriember azonban valószínűleg a kellően jegesre hűtött pezsgősüvegnek, a rutinnak és a kellő szögnek köszönhetően egyetlen talpas pohárral oldja meg a dolgot. Két mozdulattal.

Kipróbáljuk?

Olvasd el ezt is!

Heti 3 pohár pezsgő a demencia ellen?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...