Nézz horrorisztikus konyhai rajzfilmet

Az animációs rajzfilmek szerte a világban népszerűek, főleg, ha kedves kisállatokkal töltik meg a sztorik szereplőgárdáját. Most a konyhában landolt csigáké a főszerep.

De még mielőtt továbbmennénk a történetben, fontos tudnotok, hogy aEscargore című animációsrajzfilm története igen derűs darab: a világ első szórakoztató horror-vígjátékában a szeretnivaló csigacsapat erőt és életet próbáló kalandokon megy keresztül a kertbe való kijutásig. Mindezt pedig Claude, a csiga próbálja megkísérelni nyálkás testű barátaival, akik a konyhakertből indulva találják magukat a salátás tálban, és itt eldöntik: nem akarják ebédként végezni.

Helyette azonban kíméletlen valósággal kell szembesülniük...

A több neves szakmai díjat is nyert ötletes - és sajnos eléggé valósághű - kisfilmet az új-zélandiMedia Design Schoolharmadéves Bachelor of Art and Design (3D animáció és VFX) szakos hallgatói készítették négy hónapon át. A projekten dolgozó huszonkét egyetemista megfeszített munkáját az alábbi videón tudod megnézni:

Ez is érdekelhet!

Nézz színes és érzéki makrovideót mini eklerfánkokról!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...