Nézd meg az apját…

Szülőként a gyermekeink példaképei vagyunk – legalábbis egy darabig. De vajon gondolunk-e erre akkor is, amikor éppen csorgó nyállal alszunk?

A gyerekek mindent utánoznak, hiszen ez a legalapvetőbb módszerük a tanulásra. Utánozzák a beszédünket, ahogy főzünk, takarítunk, fésülködünk, grimaszolunk vagy épp mérgelődünk. Ezért nem árt odafigyelni, hogy mit mutatunk nekik magunkból, mert minden apróságot ellesnek, és azonnal hasznosítanak a világról alkotott képükhöz. Így előfordulhat, hogy a következő, jópofa képeken szereplő kisfiúknak is meggyőződésük, hogy az igazi férfi feneke kilóg a nadrágjából, vagy hogy a nők szívéhez a tangóharmónika hangján keresztül vezet az út.
Ti kaptátok már azon a gyerekeiteket, hogy titeket utánozva nem a legelőnyösebb arcotokat mutatják meg? Torztükör, amiből nem csak a gyerekek tanulhatnak.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...