NAHÁT! Otthagyja az Onyx éttermet a Bocuse d'Or selejtező-nyertes Széll Tamás!

Széll Tamás távozik eddigi munkahelyéről, az Onyx étteremből - felesége és munkatársa, Szulló Szabina is vele tart.

Úgy tűnik, a Michelin-csillagos Onyx étterem sous-chefje, a Bocuse d'Or európai selejtezőjén első helyezést elért Széll Tamás új vizekre evez - és ebben munkatársa és felesége, Szulló Szabina is elkíséri. Pintér Katalin, az Onyx éttermet is működtető Gerbeaud ügyvezetője szerint ez a terv a szakma előtt eddig sem volt titok, sőt, inkább az lenne meglepő, ha ilyen hazai és nemzetközi sikerek után Széll az Onyxnél maradna, és nem akarna önállósodni.

„Tamás a Bocuse d'Or-selejtező miatt idén alig dolgozott, és augusztus 24-től megint nem dolgozna, mert kezdődik a fölkészülés a lyoni döntőre, az Onyxban meg éppen háromhetes nyári szünet lesz, úgyhogy még a szünet előtt bejelentették, hogy nem maradnak” - mesélte Pintér. Ennek ellenére megtiszteltetésnek tartja, hogy ebben a fontos és kiemelt közügyben ezáltal ők is részt vehettek.

A két szakács egyébként a nem sokkal előttük távozó Hamvas Zoltán üzletvezetőt követi, akivel annak idején együtt érkeztek a Kempinskiből az Onyxhoz.

A két érintett fél saját bevallása szerint semmi harag nincs köztük emiatt, Széll pedig nemsokára közleményben számol be távozása pontos okairól.

via 444, fotó: diningguide

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...