Mókás fotók a családok valódi életéről

Szépen világított műteremben tisztán ragyogó gyermekarcok helyett most egy fotós olyan sorozatot készített, amely a gyerekekkel járó őskáoszt is bemutatja.

Danielle Guenther amerikai fotós-anyuka családok tucatjait örökítette már meg gyönyörű, idillikus képsorozatokon, de ezúttal másképp közelített a témához. Vicces, kaotikus élethelyzeteket fényképezett le, amelyekben a kisgyerekes lét cseppet realisztikusabb oldala mutatkozik meg.
Például az a mindennapos jelenet, amikor este azt gondoljuk, hogy a gyerekek altatása véget ért, és próbálunk nesztelenül kilopakodni a szobájukból, mire felemelkedik egy kócos, de teljesen éber fej és számonkérően csak annyit kérdez: „Mit csinálsz?”
Bár a képek helyenként túlzóak, azért nagyon mulatságos rajtuk magunkra, a férjünkre vagy a gyerekeinkre ismerni. Jó szórakozást hozzá, hátha közben nem készül el az atombomba, amit a gyerekszobában gyártanak épp a kis kezek.

Készletsöprés...

Az "apaműszak" kimaxolva...

Egy kényeztető fürdőt?

Tartsd egy picit…

Indulásra készen?

Még egy éhes száj?

Reménytelen…

Fizetnénk…de gyorsan!

Édesem, szerintem nélkülünk is boldogulnak...

Babazsúr – mamazsúr?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...