McDonald's vs. való világ

Na jó, valljuk be, a McDonald's-al úgy vagyunk sokszor, mint a mikróval. Tudjuk, hogy nem feltétlenül egészséges, de azért néha-néha bűnözünk vele - kár is lenne tagadni.

Tudjuk, hogy a gyorséttermekben nem képzett séfek főznek nekünk, és azt is sejtjük, hogy a burgerek és társaik másképp festenek a reklámokban, illetve az elénk tett tálcán.

A plakátokon szereplő ételeket ugyanis nem az étteremlánc szakácsai, hanem egy komplett művészeti csoport hozza létre aprólékos munkával. Szuper fotósok és rátermett food-stylistok, akiket tehetséges grafikusok rengeteg utómunkája támogat. Ez a fotókon olyannyira ínycsiklandó hamburger receptje!

Íme egy megdöbbentő videó a valóságról és a reklámokban szereplő ételekről - egy osztott képernyős kisfilmben most megmutatják nekünk az elképesztő különbségeket:

Az eltérés szemmel látható, azzal együtt, hogy tudjuk, egyik képen sem a valóságot látjuk. Ha ugyanis jobban megnézzük a videót, észrevehetjük, hogy különböző szűrőket és fényerősségeket használnak a két filmben, amivel még inkább ráerősítenek ezekre az eltérésekre.

Most pedig következzen az igazi leleplező videó arról, hogy hogyan is készülnek ezek a csodás reklámok. Speciális hamburger-összeillesztésnek, csodásan folydogáló ketchupnak, totális szimmetriának, és szuper lédús paradicsomoknak lehetünk szemtanúi.

Mit is mondhatnánk még? McDonald's, I'm lovin it!

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Kormos Lili

További cikkek

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Top Receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!