Szuper kis karácsonyi tálkakészítő trükköt találtunk!
1. Tegyél a videón látható módon körkörös alakzatba 19 db színes cukorkát egy sütőpapírra, (ezt a fajtát kolleganőnk szerint a Müllerben lehet kapni), és egyébként ez egy elég népszerű mentolos cukorka Amerikában. Kövesd a formát, és ne hagyj köztük hézagot!
2. Tedd előmelegített sütőbe őketközepes lángon, és mindenképp figyeld közben, mi történik. A készítőnek például 8 percet vett igénybe a sütés, de ez változhat. Amint fényleni kezd és megolvad, vedd ki, ne hagyd, hogy bugyborékoljon.
3. Hagyd hűlni a cukorkákat kb. 30 mp-ig, de ne hagyd, hogy teljesen megszilárduljanak!
4. Végy egy kis tálkát, fordítsd le. ez Lesz a forma.
5. A videón látható módon igazítsd őket a tálkára, és utána hagyd, hogy teljesen megkeményedjen!
KÉSZ is! :)
Ezt is nézd!
5 tipp, hogy mindig jó illat legyen!
(cikkforrás: princesspinkygirl)