Hűtsd le magad egy nutellás shake-kel!

Sosem voltam egy nagy shake-rajongó - valószínűleg, mert édesszájú sem vagyok igazán. Értem én, hogy hideg, édes, de mégis frissítő, nem találtam közös pontot vele. Eddig. 

A shake-mentességemben valószínűleg az is közrejátszott, hogy reggelente képtelen voltam beizzítani a turmixgépet, majd az ébredéstől félkómában percekig hallgatni a gép robaját. Minden kifogásomat egy pillanat alatt száműzte ez a recept, ami turmixgép igénybevétele nélkül mutatja be, hogyan készíthetünk pár perc alatt házilag édesen frissítő, jeges és nutellás tejshake-et. Az igazi szenzáció mégis az, hogy az elkészítéséhez elegendő egy befőttesüveg is!

Hozzávalók:

  • 2-3 dl hideg tej
  • 1 nagy kanál mogyorókrém (Nutella)
  • 2 kanál vaníliafagyi
  • befőttesüveg

Elkészítés:

1. Öntsd a tejet a befőttesüvegbe, add hozzá a Nutellát, majd szorosan rögzítsd a fedelet.

2. Rázd az üveget erőteljesen körülbelül 20 másodpercig, vagy amíg jól láthatóan elkeveredik.

3. Add hozzá a vaníliafagylaltot, és alaposan keverd össze (kb. 20 másodpercig).

4. Rázd az üveget, amíg minden teljesen elkeveredik (körülbelül 45 másodpercig).

Öntsd a shake-et egy pohárba, és egyszerűen csak élvezd!

Ez is érdekelhet!

Készíts hűsítő nyári jegeskávékoktélt kávés jégkockával!

(via thedish.plated)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...