Húsmentes Hétfő: főszerepben a karfiol!

Húsmentes Hétfő rovatunk tovább dübörög, ezúttal ismét egy alapanyagra koncentrálunk. Aktuális főszereplőnk a karfiol!

Húsmentes Hétfő sorozatunk keretein belül arra próbálunk ösztönözni mindenkit, hogy hetente legalább egyszer tekintsen el a húsfogyasztástól. Próbálunk ötleteket, étel- és alapanyagtippeket is adni. Ez a jövőben sem lesz másként, sőt: ezúttal a karfiol kerül a középpontba 5 olyan étellel, amit mi is szívesen elkészítenénk.

  1. 1.

    Sütőben sült rántott karfiol

  2. 2.

    Zöldségragu citromos quinoával kókusztejjel

  3. 3.

    Magyaros karfiolleves vajas galuskával - Karfiolleves 6.

  4. 4.

    Karfiolpörkölt - gombás

  5. 5.

    Sajtos karfiol Tomatotree konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek