A hölgy, aki 6 éve 104 kg volt, ma pedig bikinimodell

Tényleg hihetetlen, de úgy tűnik igaz Donna története. Remélem sokakat inspirál majd!

A kanadai Donna Gillie története egészen megdöbbentő, megmondom őszintén, hogy még én is erős fenntartásokkal olvastam a róla szóló cikkeket, néztem az őt mutató képeket. De több oldalról megvizsgálva, úgy tűnik tényleg igaz a történet.

Donna 104 kg-osan és bikinimodellként 6 évvel később

Donna 2010 óta 52 (!) kg-t fogyott, és a korábban extrém elhízottnak számító hölgy ma már bikinimodellként is tevékenykedik. Ms. Gillie már kora kamaszkora óta küzdött az étkezéssel, a túlsúllyal, a legnagyobb gondot (csak úgy, mint sok más embernek) az édességek, a csokoládé, a jégkrém jelentették. 22 éves korára 104 kg-ra hízott, majd ekkor betelt nála a pohár, elege lett az elhízásából fakadó mindennapi nehézségekből.

Olvasd el Simone történetét is!:

85 kilót adott le és nem szégyelli!

A legtöbb fogyókúrázóval ellentétben az ő első útja a fittneszterembe vezetett, az edzéseknek köszönhetően két év alatt 32 kg-t adott le. Az étrendjén ekkor még alapvetően nem változtatott, bár egyre több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott, és a rendszeres mozgásformák közé beiktatta a zumbát, a step-aerobicot, a súlyzós edzéseket és a hosszú távú (10 km) futást. Egy idő után, amikor a folyamatos testsúlycsökkenés lelassult, az étrendjébe is változtatásokat vezetett be.

Elképesztő eredmény

Fogyása során Donna gyakorlatilag a korábbi testsúlyának felétől szabadult meg, majd így, 52 kg-san személyi edzőhöz fordult, hogy a súlyát tartva izmait építse, és segítse őt fitness-versenyeken való részvételben.

Olvasd el Szilvi történetét is!:

-40 kg, fokozatosan: ez Szilvi története

Gondolom mindenkiben felmerül a kérdés, hogy hogy bírta Donna bőre ezt az extrém nagy súlyvesztést. Donnának nem volt szüksége sebészeti beavatkozásra, saját bevallása szerint, mivel nagyon fiatalon kezdett a fogyókúrába (22 évesen), azért a bőre még volt annyira rugalmas, hogy tudta követni a zsírpárnák eltűnését.

További képeket az átalakulásról Donna instagram oldalán találtok.

via Mirror.co.uk

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...