Pufi süni partyfalatkák recept
Az ünnepek idején a hidegtálak is központi szerepet kapnak: egyrészt kevesebb macerát igényelnek, másrészt az asztalon is szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. A hagyományosabb fogásokból biztos, hogy mindenki talál fogára valót, de az is szuper,ha picit kísérletezünk – van még új a nap alatt! A fasírtgolyó örök befutó, hiszen hidegen is tálalható, ráadásul a legtöbb saláta mellé passzol, de az őzgerinc formában kisütött, szeletelt testvére is nagy sikert arathat.
hidegtál
Születésnapomra készítettem el ezt a hidegtálat, nagy sikere volt. Kiadós és nagyon dekoratívan, gusztusosan lehet tálalni, nem utolsó sorban isteni finom is.
hidegtál
Először azért készítettem, mert maradt a többi tál dekorációjából, aztán rájöttem, hogy nagyon jól mutat az asztalon a hidegtálak között és nagy sikere is volt.
hidegtál
Hidegkonyhai készítmények mellé ajánlom. Melegen is nagyon finom körettel vagy salátával.
hidegtál
A klasszikus caprese olaszországban standard helyet foglal el az "antipasto", azaz előételek kategóriában.
A friss bivalymozzarella a paradicsommal kitűnő párost alkot, ezt csak valami ...
hidegtál
Vendégek jöttek, és ezt készítettem el. Mindenkinek nagyon tetszett és ízlett.
hidegtál
Egy kis játszadozás az ételek készítésével és tálalásával.:)
hidegtál
Ezt a sonka tekercses hidegtálat a napokban készítettem. Ötletadónak szánom a tálcán való egyik elrendezési forma szempontjából.
Ez egy 45x30 cm-es fényes tálcára való ...
hidegtál
Ezt a hidegtálat egy alkalomra készítettem egy szép, nagy, ovális fatálra, nem is tudtam berakni a hűtőbe, mert sehogy sem akart beférni. Persze mások általában előtte megnézik, de ez ...
hidegtál
A hidegtál azért praktikus, mert előző nap minden elkészíthető, és mire a vendégek jönnek van idő szépen kitakarítani, teríteni, illetve nem kell kapkodnunk, nem leszünk hulla ...
hidegtál
Könnyű előétel vagy húsokhoz is nagyon jó köret.
Ha krumplisalátát készítünk, lehet ecetes-hagymás, de majonézes is, a sort pedig folytathatnánk. A sajtoktól se ódzkodjunk, a boltok már rengeteg típust árulnak, almával, dióval, szőlővel kínálhatjuk. Főtt tojásból a töltött tojás mellett tojáskrém is készülhet - zöld fűszerekkel. Ezután pedig jöhetnek a sültek, az erősen fűszerezett karaj vagy tarja tuti sikert aratnak!
Válogass tapasok közül!
hidegtál
Az eredeti receptet egy kedves ismerősömtől kaptam, amit kicsit átigazítottam, hogy a húsvéti ételekhez még jobban passzoljon. Így kerültek bele a főtt tojások egészben, felaprítás ...
hidegtál
Szüleim érkeztek hozzám vendégségbe, ami igen ritka pillanat, mivel többnyire én szoktam hozzájuk menni, és az ő főztjükön élvezkedni. Ezért igen magason volt a mérce, amikor ki ...
hidegtál
Nagyon finom, különleges partyszendvicskék, melyekben a különböző ízek tökéletes harmóniát alkotnak-szerintem. Anyukám hallotta még régebben ezt a receptet a rádióban, Stahl Judit ...
Göngyölhetjük is a húsokat, a baconbe csavart csirkefalatok biztos befutók. Sok húshoz passzolnak a gyümölcsök illetve a lekvárok is – gondoljunk a különlegességekre is, például a lilahagyma lekvárra!
Természetesen süthetünk hagymakarikákat vagy tócsnit is – ez utóbbi viszont csak frissen az igazi!
Még több hidegtál receptje