Harry hercegék eljegyzésének volt még egy főszereplője: egy sült csirke

Harry herceg egy nyugodt, otthon töltött estén kérte meg Meghan Markle kezét. Az eseménynek csak egy tanúja volt, egy éppen ropogósra sülő csirke. 

Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő egy nyugodt estét töltöttek kettesben a Nottingham Cottage-ban. Meghitten vacsoráztak, sült csirke volt a menü. A mindennapinak induló estén azonban Harry csavart egyet, és megkérte barátnője kezét.

"Csodálatos meglepetés volt" - mondta Markle abban a BBC-interjúban, amiben a pár sokáig mesélt kapcsolatukról, eljegyzésükről és májusban esedékes esküvőjükről. "Édes volt, természetes és nagyon romantikus - Harry féltérdre ereszkedett" - tette hozzá a menyasszony.

Ehhez a romantikus estéhez egy pompás sült csirke asszisztált a párnak. Mivel sokan kíváncsiak voltak, hogyan készült a királyi sült, a Good Housekeeping magazin megkérdezte a menyasszonyt a receptről.

Markle elmondta, egy amerikai gasztrosztár, Ina Garten receptje szerint készítették közösen a sült csirkét. A sültet eszerint sok fokhagymával, kakukkfűvel, vajjal tették illatossá és omlóssá.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...