Gyerekízlés kontra kávé

Emlékeztek még az első csésze kávétokra? Ha nem, nézzétek meg, hogy reagáltak az első korty kávéra gyerekek.

Vannak ízek, amelyek megszeretéséhez, elfogadásához idősödnünk kell - ilyen a spenót, a kelbimbó, a kapribogyó, a zsírosabb, cupákos húsok, és a sort még folytathatnánk. A kávé az egyik közülük. Igaz, kifejezetten nem gyereknek való, soha nem értettem például a gyerekeknek szánt Macikávét, ami kábé annyira jó ötlet, mint a cigirágó.

A Huffington Post csapata most azt tesztelte, milyen, amikor a gyerekek először kóstolják a kesernyés, jellegzetes ízű italt. Íme a reakciók:

Az összes lurkó közül csak egy mondta, hogy ízlik neki a kávé, az összes többi a nemtetszését fejezte ki valamilyen módon, és általában azt is megjegyezték, hogy ez nagyon keserű. Személyes kedvencünk a copfos kislány, aki beleszagol a papírpohárba, majd visszaadja és hidegvérrel csak annyit mond: undorító.

Arra a kérdésre azonban, hogy felnőtt korukban fognak-e kávét inni, többen is azt felelték, hogy talán, ha hozzá tudnak szokni, vagy ha az ízlelőbimbójuk eléggé megváltozik.

Olvastad már?

5 fontos dolog, amit a Tic Tac cukorkákról tudnod kell!

(via HuffingtonPost)

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...