Fesd a kedvenc ételed a körmödre!

Amikor beugrasz a körmöshöz – már ha beugrasz egyáltalán – milyen kéréssel állsz elő? Szeretnél egy jó kis szülinapi tortát, netalán egy szelet pizzát hordani a kacsóidon?

Ennyi erővel jöhetne egy jó kis kolbász, szalonna, no meg vöröshagyma is, nem igaz?

Személyes véleményem szerint egyiket sem jó ötlet a körmünkön viselni, túlzásnak tartom. Miért nem elégszünk meg a kevesebb több elvével?

Nem tagadom, hogy elismerésem fejezem ki a művész tehetsége előtt, le a kalappal, aki ezeket a miniatűr kis festményeket vagy miket megalkotja, de hogy a körmömre festessem a Suzy és Tekergőt, ahogy tömi magába a spagettit, vagy egy jó pohár StarBucks-os kávét, na azt már nem.

Ilyenkor mindig egy Woody Allen idézet jut eszembe „Emberek, vessetek a mókusok elé!”

Persze hangsúlyozom, ez csak az én véleményem. Ízlések és pofonok. Ha valakit ez a pár sor megihletett, és érzi a motivációt, hogy mondjuk – ne adj isten – egy pájsli díszelegjen a mancsain, hajrá! Most pedig nézzétek meg, miről is van szó valójában. Mutatjuk képekben!

Na, kinek van kedve ezek után a műkörmöshöz rohanni?

(via: buzzfeed)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...