Ezt ettétek márciusban

Kíváncsiak voltunk, mit szerettetek leginkább márciusban a NoSaltyn! Most nektek is bemutatjuk, melyek voltak a kedvenc húsételek, levesek, sütik, egytálételek, gasztrobloggerek és cikkek az oldalon!

Citrusos répatorta

Nem kérdés, hogy ha komolyabb fogások megfőzésére szánjátok el magatokat, akkor a hétköznapok gyors, húszperces mutatványain túl valóban megadjátok a módját és elsősorban a tradicionális húsételeket választjátok a receptgyűjteményünkből: a darált húsos alagút, a hideg hústál Helga konyhájából és a göcseji bundás hús első számú kedvencek voltak márciusban – ezek a kiadós fogások talán a rossz időnek is betudhatók.

Itáliai rántott hús

Buddy Valastro, New Jersey-ben élő cukrászmester ezt főzte a "nagy olasz családjának". Ha nekik jó, nekünk is nagyszerű lesz ebédre.

Göcseji bundás hús

Ízőrzők tv műsorából való recept. Olyan, mint a borzas szelet, csak egyszerűbb, kevesebb hozzávalóból készül. A hölgy, aki készítette, elmondta, hogy ez az étel anyagtakarékos is ...

Darált húsos alagút

Az egyik este azon gondoltam, hogy meglepem a páromat egy finom vacsorával, mire hazaér a munkahelyéről. Benéztem a hűtőnkbe, és megtaláltam a leveles tésztát és a darált húst. ...

A leveseknél sem alakult másképpen: az örök paradicsomleves betűtésztával, a gulyásleves, palócleves sokatok asztalára került az év harmadik hónapjában, de szintén talán a zimankós tavasznyitánynak tudható be, hogy a krémlevesek is szépen szerepeltek a versenyben. Egytálételeket illetően viszonylag állandónak mondható a népszerűségi lista: nagyon szeretitek a chilis babot, a krumplis ételeket, a brassóit és igen, még mindig kerestek a NoSaltyn töltöttkáposzta-recepteket is.

Palócleves 2.

Hát eljött a magyar konyha napja a kollégiumban...a levest én kaptam. Gondoltam, kicsit kreatívabb leszek annál, hogy gulyáslevest készítsek, a "magyaros" ízek azonban kötelezőek voltak, ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Gasztroblogger rovatunk legpozitívabban fogadott bejegyzése ÍzHuszár nevéhez kötődik – nőnap alkalmából epres mille-feuille-jel kápráztatott el titeket, cserébe, nektek köszönhetően, az egyik legkedveltebbé avanzsált a cikk. ÍzHuszár azóta is rendszeresen alkot a NoSalty hasábjain, fogadjátok szeretettel az írásait! Ízek és ötletek répatortáját, valamint a Csak mert szeretem bloggerének, Jankának füstölt kacsamelles bejegyzését is sokan olvastátok, merítésképpen érdemes ezeket újra elolvasni.

S hogy mit olvastatok még? Március legnépszerűbb cikkei a sütikhez kötődnek: a Filléres sütemények ünnep előtt és A legnépszerűbb sütik húsvétra cikkeink mindent vittek, de a A foszlós kalács titkaira is sokan voltatok kíváncsiak. Akárcsak arra, hogyan lehet egy ezresből jót főzni, a kedvenc heti menütök pedig a húsvétra készülődős anyagunk lett! Tartsatok velünk áprilisban és egész tavasszal is: ígérjük, hogy még rengeteg mindent tartogatunk!

Az Itt a szezon! rovat további cikkeit itt találod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...