Ezek voltak 2016-ban a kedvenc karácsonyi süteményeitek

Minden év végén utánajárunk, mik voltak a karácsonyi kedvenceitek előző évben - a sütemények táján tavaly ők voltak az abszolút favoritok.

Ti is mindig maradtok a hagyományos sütiknél karácsonykor, vagy újítotok? A statisztikáink szerint legtöbben a hagyományos finomságokra szavaztok, nem volt ez másképp tavaly télen sem - visszatérő szereplő a mézeskalács több fajtája, a zserbó, a mézes krémes, a bejgli, a hókifli- és -labda vagy a szépséges aprósütemények.

  1. 1.

    Diós-vaníliás hókifli

  2. 2.

    Klasszikus hagyományos bejgli

  3. 3.

    Zserbógolyó egyszerűen

  4. 4.

    Hólabda Napfény és fűszer konyhájából

  5. 5.

    Mézes krémes

  6. 6.

    Karácsonyi rögtön puha mézeskalács

  7. 7.

    Hagyományos zserbó Vicikó konyhájából

  8. 8.

    Linzer 1.

  9. 9.

    Raffaello golyók

  10. 10.

    Néró teasütemény Aranylekvártól

  11. 11.

    Mascarponés-gesztenyekrémes torta

  12. 12.

    Karácsonyi gyümölcskenyér Bjkata konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...