Emberes adag szaftos hús, jó sörrel kísérve: Céltorony Grill & BBQ

Duna-part, füstölgő BBQ, sercenő grill és minőségi kísérők. Felmentünk a Céltoronyba, ahol a kiváló ételek mellett a vendéglátás szeretete kapott el minket.

Annak ellenére, hogy mi egy esős délutánon ugrottunk el a Céltoronyba, belépve mégis elárasztott minket a nyugalmas és barátságos csónakház hangulata. És a nyugalom itt különösen fontos, hiszen a jó BBQ-hoz az is kell.

A műfaj kezdi végre megvetni a lábát itthon is, és már nem csak az előre bekevert üveges szószok jutnak eszünkbe a BBQ szó láttán, és talán tisztul a fejekben, hogy nem összekeverendő a grillel sem. A Céltorony az egyik élharcosa és képviselője a hazai mozgalomnak, sokat köszönhet nekik a szakma. Ehhez mérten profin is űzik a műfajt: lassan, alacsony hőfokon szaftosra sült húsok friss és minőségi alapanyagokból. A mi legnagyobb kedvencünk talán a tortillalapok között sajttal összesütött pulled pork volt, ami pont annyira isteni, mint amilyennek hangzik.

De a céltornyosok a grillért is rajonganak, sőt, ezzel kezdődött minden, úgyhogy rendszerint a parázs felett sistereg a steak vagy egy adag hamburgerhús, netán kolbászok, de ne feledkezzünk meg a tandoori amfóránkban nyárson sült, ízesre pácolt húsokról sem. A kézműves grillételekhez kézműves sör dukál, ráadásul “saját márkás”, dedikált címkével, csapolva is.

Sokszor kitelepüléseken sütnek-főznek, máskor viszont egy-egy céges rendezvény avagy születésnapi brigád tölti meg a helyet.

Ha omlós húsokra, minőségi italokra, laza környezetre vágysz, irány a Céltorony, mert itt tényleg szeretnek vendégül látni!

Céltorony Grill & BBQ

Céltorony Grill & BBQ a Facebookon

Kontakt:1138 Budapest, Meder utca 12.hello@celtorony.hu+36309198979

Nyitvatartás:K-CS: 12.00-22.00P-SZ: 12.00-23.00

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek