Elképesztően fura kaják a nagyvilágból

Ételre általában nem szokás azt mondani, hogy gusztustalan, de azért vannak olyan határok, aminek az átlépése után nyugodtan fintoroghatunk. Csak helyiek ne lássák!

Gyerekkorunkban megtanultuk, hogy nem játszunk az étellel, és nem mondjuk rá, hogy gusztustalan. Különösen nem, ha vendégségben vagyunk, akkor meg pláne nem, ha idegen kultúrában. Állítólag rengeteg külföldi idegenkedik a kedvenc túrós csuszánktól, és biztos vagyok benne, hogy sokan közülünk hidegrázást kapnak a nagyon geil amerikai desszertektől is - de hát ezek az ételek azért még bőven nem undorítóak.

A következő 13 étel a nagyvilágból már inkább abba a kategóriába tartozik, amit akár gyomorforgatónak is nevezhetünk:

Ez is érdekelhet!

Retro gyerektányérok és bögrék - ti miből ittátok a főzött kakaót?

(viadiply.com)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek