Ehhez a konyhához 50 éve nem nyúlt senki!

Ne egy szellemjárta kísértetház konyhájára gondolj, hanem egy takaros, század közepi fészekre, ahol akár egy '50-es évekbeli amerikai család sitcom-ja is játszódhatna.  

Egy majdnem 60 éve érintetlen ház konyhájáról elsőként az omladozó vakolatok, patkányok és mindent beborító penész jut eszünkbe. Nathan Chandler azonban egyike azon kivételes embereknek, aki 2010-ben egy olyan amerikai házra bukkant, aminek konyhája 1956 óta őrzi eredeti formáját és berendezéseit - makulátlan állapotában. Arra egyelőre még nincs magyarázat, hogy a ház első tulajdonosai miért nem használták a tökéletesen felújított konyhát, mindenesetre ezzel Chandler és mi jártunk jól, hiszen így a valóságban is beleshetnünk egy vintage, '50-'60-as évekbeli konyhába, mintha csak egy lakásmúzeumba sétálnánk be.

Olvastad már?

32 ételjelmezbe bújtatott kisbaba

A konyhába betérve az első dolog, amit észre fogsz venni, hogy szinte minden munkafelület rózsaszín:

Olvastad már?

21 ételérzés, amit ki kell próbálnod!

(via retrorenovation)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...