Egészséges étel, egészséges élet

Ha egészségesebb életre vágysz, először az étkezéseden kell változtatnod! De a kielégítő étrend nem minden, nagyon fontos a rendszeres testmozgás és a szellemi-lelki fittség is!

Mit együnk vacsorára?

Úgy vacsorázz, mint a koldus – tartja a mondás. Ennek ellenére ne elégedj meg akármivel lefekvés előtt, a vacsorád legyen egészséges, de gyorsan elkészíthető és gyorsan felfalható is.

Egészséges, gyors vacsora >>

5 vacsora téli mélabú ellen >>

Klasszikus duó: paprika és paradicsom

Bár a legfinomabb zöldségek nyáron teremnek, de nem csak a kánikulában érdemes az örök páros tagjait fogyasztani! A vitamindús paprikák és paradicsomok azonban tél derekán is elérhetők, érdemes belőlük csemegézni.

Finom falatok paprikából, paradicsomból >>

Maradj fitt télen is >>

Ébreszd fel a vágyat!

Szeretnéd felforrósítani a hálószobai hangulatot? Fűszerezd a vacsorát egy csipetnyi lestyánnal, chilivel vagy gyömbérrel, és csodálatos érzéki élmények várnak majd rád!

Vágykeltő fűszerek >>

Vágykeltő vacsorák romantikázáshoz >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...