Cukorkákon vitázott össze Kim és Kourtney Kardashian - kinek van igaza?

Ha a Kardashian nevet meghalljuk, garantált a dráma, és az, hogy az igazán fontos, a világ ökoszisztémáját is megbillentő kérdések kerülnek előtérbe.

Ugyan a Kardashianokról szóló sorozat már a 16. évadon is túl van, a drámafaktor a következő, 17. évadban is fokozódik. Az előzetesében a dráma irálynők ismét hozták a formájukat.

Az ominózus jelenetben a kemikália- és egybengluténmentesoldal csap össze a cukorkaimádókkal. Bár Kourtney és a gyerekek étrendje a lehető legtisztább, Kim viszont nem zárkózik el a sima, "egészségtelen" finomságok elől.

via GIPHY

Kim és Khloe a testvérük otthonában tornyosuló hatalmas cukorkatállal ugratják Kourtney-t, aki saját bevallása szerint a ház egyetlen rejtett tartalékát ásta elő a testvérei érkezése miatt. Kim ezt nem hagyja szó nélkül:

"Hívd a rendőrséget! Itt cukorka van!"

Miközben Kim csemegézik a cukorból, Kourtney a következő kérdést teszi fel neki:

"Nem érzed úgy, hogy miközben eszed, kiszívja az életerőt és a fiatalságot a bőrödből?" Kim csupán ennyit válaszolt: "Nem, inkább úgy érzem magam, mint egy gyerek."

Kourtney elmondja, hogy ha esetleg meg is eszik egy szelet sütit, utána 2 üveg vízzel öblíti le. Ez után – nem meglepő módon – vita alakul ki a lányaik születésnapi party-jának központi kérdéséről az egészséges versus színes-szagos cukorkák frontvonalában. Kourtney szerint olyan cukrok is léteznek, amik nem gusztustalanok, nincsenek tele mesterséges adalékanyagokkal - Kim hitetlenkedik. Az egész szóváltás - cenzúrázott - csúcspontja, amikor Kim kifakad:

"Ez egy cukorkaország témájú party, ami a cukorkáról szól. Cukorkaország! És nem gluténmentes ország!!!"

A testvérek aztán megegyeztek abban, hogy mindenki megtartja a saját lányának a születésnapi party-t úgy, ahogy szeretné. Mindeközben Khloe unottan pörgeti a hírfolyamot a telefonján. Végül persze együtt ünnepeltek...

ÍME a videó:

Ha kedvet kaptál az édességhez, készíts otthon egy kis nassot:

Unaloműző nyalóka

Egyszer-egyszer belefér a sok cukor is, a gyerekeknek pedig jópofa időtöltés. Néhány, akár megmaradt nyalókapálcika kell, és egy csomag cukor, és máris kész a nyalóka!

Rumos-mandulás cake pop

Az első cake popjaim elkészültek. Juhúúú!!! Első próbálkozásnak nem is rossz. Természetesen van még mit tanulnom és fejlődnöm, de kicsik, édesek, csokisak és az enyémek. ...

Pilóta Pop

Olyat akartam készíteni, ami nagyon kevés időt vesz igénybe, viszonylag látványos, és sokat lehet belőle alkotni, ami nagyon finom. Tökéletes gyerekzsúrokra, farsangra, szülinapi ...

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...