Bocuse d'Or: Szép volt fiúk!

Az idei Bocuse d'Or fantasztikus magyar sikerrel ért véget! Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje és csapata igazán kitett magáért Lyonban.

Kattints a képre a teljes méretű plakát megtekintéséhez!

Remek hírt olvastunk a Bocuse d'Or Akadémia honlapján: a magyar szakácskülönítmény a versenyben az előkelő 10. helyen végzett, a séfünket és a Rubik-kocka ihlette menüjét hirdető poszter azonban megnyerte a plakátcsatát. Gratulálunk!

A díjnyertes plakát koncepciója a Fotógyár (Szabó Ádám és Gálos Viktor) kreativitását dicséri, az utómunka és a tipográfia a HG Média (Zemlényi Kovács Péter és Gyimesi Judit) alkotása.

Magyar Bocuse d'Or Akadémia >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek