Ashton Kutcher a Mammutos Sparban böngészte a gabonapelyheket - celebspotting, nézd!

Örömhír a második kerületieknek - a Mammutos Sparban szúrták ki Ashton Kutchert! Vajon arrafele szálltak meg éppen a városban forgató feleségével és gyermekeivel? Izgi!

Gabonapelyhet híresség ilyen műgonddal vegyes természetességgel még sosem válogatott - főleg a Mammutos Sparban. A 444 egyik gondos olvasója szúrta ki a baseball-sapkás apukát, Ashton Kutchert, akinek kislánya a bevásárlókocsiban ücsörgött, és várta, hogy végezzenek végre a müzlicsekkolással. Vajon mit vizsgálhatott rajtuk ennyire? Lehet, hogy gyönyörű feleségének, a szeptemberig a fővárosban forgató Mila Kunisnak küldte tovább, akinek jóváhagyására várt?

A Kutcher mellett álldogáló, egészen átlagosan öltözött fiatal hölgy ugyanis a fotós szerint inkább asszisztensnek tűnt, mint magának a színésznőnek.

Vajon a Mammut közelében szálltak meg erre a pár hónapra? Mi mindenesetre várjuk a további beszámolókat, melyik boltban, étteremben tűnnek fel, hiszen olyan szépek!

via GIPHY

Ezeket olvastad már?

címlapfotó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...