9 minden jóval töltött szaftos csirkemell

Sajttal töltve, vagy spenóttal, esetleg aszalt szilvával? Mindegy mivel töltöd a csirkemellet. Ne feledd, baconbe is csavarhatod, hogy még szaftosabb legyen.

  1. 1.

    Medvehagymás csirkemell fehérboros-tejszínes mártással

  2. 2.

    Zöldséggel töltött csirkemell

  3. 3.

    Kijevi csirkemell Tomatotree konyhájából

  4. 4.

    Baconbe göngyölt sajtos-spenótos csirkemell

  5. 5.

    Spenótos-fetás csirketekercs sonkaköntösben

  6. 6.

    Aszalt szilvával töltött csirkemell diómártással

  7. 7.

    Brokkolis-gorgonzolás csirkemelltekercs

  8. 8.

    Pestóval töltött csirkemell

  9. 9.

    Medvehagymás-mozzarellás csirkemell-tekercs

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Legújabb receptek

Sütőben sütött currys irdalt hekk

Ha finom, ropogós hekket szeretnénk, akkor ez az étel remek választás. Nem kell olajban megsütni, hisz így is épp olyan nyálcsorgató sült halat kapunk.... :-))

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...