9 cukormentes süti 150 kalória alatt

A sütemények sajnos maximum statisztaszerepet kaphatnak a testsúlycsökkentő étrendben. Ha mégis nagyon kívánósak vagyunk, próbáljunk meg legalább jól választani!

A normál, kiegyensúlyozott étrendben is csak alkalmanként, maximum hetente 1-2-szer szerepelhetnek a sütemények, akkor is csak harmadik fogásként, testsúlycsökkentés idején még ennél is ritkább fogyasztásuk ajánlott.

Ha mégis úgy érezzük, hogy nem bírjuk tovább, esetleg vendégeket várunk, akkor érdemes alacsony energiatartalmú sütiket készíteni.

Receptjeink közül kiválogattam most 9 db, adagonként kevesebb, mint 150 kalória energiatartalmú, hozzáadott cukormentes sütemény receptet. Próbáljátok ki őket!

(Az egyes ételek energiatartalmát a receptnél a „kalória” fülre, tápanyagtartalmát részletesen a „tápanyag” fülre kattintva ismerhetitek meg.)

Olvastad már?

11 egytálételötlet 500 kalória alatt

  1. 1.

    Csokis manna egészségesen

  2. 2.

    Szénhidrátmentes túrós piskótatekercs

  3. 3.

    Aszalt gyümölcsös szelet

  4. 4.

    Gyümölcsös piskóta cukor és zsiradék nélkül

  5. 5.

    Light gyümölcsös túrós

  6. 6.

    Reform túrós-meggyes süti

  7. 7.

    Diétás brownie zabpehelyből

  8. 8.

    Extra málnás light piskótatekercs

  9. 9.

    Fitnesz piskótatekercs

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...