7 legjobb hűsítő desszert házilag

Fagylalt és sorbet, a nyár hűsítő finomságai. Ha házilag készíted őket, sokkal finomabbak lesznek. Csak vigyázz, mert nem tudsz majd velük leállni!

1.Sós karamellás fagylalt

Otthon is könnyedén készíthetünk isteni finom és krémes karamellfagylaltot, és még csak gép sem kell hozzá.

A receptet itt találod >>>

2.Joghurtos málnafagyi

Ez a csodás málnafagyi a bizonyíték rá, hogy fagylaltgép nélkül is elkészíthető otthon mindenki kedvenc édessége.

A receptet itt találod >>>

3.Áfonyás-görög joghurtos házi jégkrém

Egyszerűen, villámgyorsan össze lehet dobni egy egészséges házifagyit szezonális gyümölcsökből, joghurtból, mézből.

A receptet itt találod >>>

4.Három hozzávalós eperfagyi

Könnyedén elkészíthető, nagyon gyümölcsös eperfagyi, amit otthon is pikk-pakk összedobhatunk.

A receptet itt találod >>>

5.Cukormentes csokifagyi egyszerűen

Ennél egyszerűbb cukormentes, egészséges csokifagyi recept nincs is!

A receptet itt találod >>>

6. Málnás görögdinnyesorbet mentával

A frissítő görögdinnye és menta kombináció a hőségben, pláne, ha jó hideg sorbet-ként készítjük el!

A receptet itt találod >>>

7. Csokis és mentás avokádófagylalt

Egészséges alternatíva a tejszínből készült fagylaltokra, amit könnyedén teljesen vegánná varázsolhatunk, ráadásul alig negyed óra alatt összedobhatunk.

A receptet itt találod >>>

IRATKOZZ FEL A NOSALTY HIVATALOS YOUTUBE-CSATORNÁJÁRA, HOGY NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB RECEPTVIDEÓKRÓL!

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...