6 vacsora évkezdéshez

Január második hetére nagyon egyszerű, mégis különleges, gyors ételeket válogattunk – mindenki legnagyobb megelégedésére! Saláta, burgonya, brokkoli, tudunk még újat mutatni!

Lazacos penne

Azért szeretem ezt a tésztát, mert a halat nem kell külön elkészíteni, hanem a tésztavízben főzöm meg, a tésztával együtt. Nemcsak praktikus, hanem így sokkal jobban érvényesül a ...

Újra jelentkezünk a heti vacsoramenüvel is, hiszen nincs mese, elmúltak az ünnepek és szépen-lassan visszarázódunk a dolgos hétköznapokba. Ezúttal galériába gyűjtöttük a hét öt napjára szánt ajánlatainkat, persze a sorrendet kedvetekre variálhatjátok, valakinek hétfőn, másnak pénteken fűlik kevésbé a foga a főzéshez – ennek alapján szelektálhattok egyszerű és még annál is egyszerűbb receptjeink között. Persze az ízekről nem vagyunk hajlandóak lemondani a gyorsaság kedvéért! Aki még nem kóstolta az édesburgonyát, sürgősen pótolja a mulasztást, vörös- és póréhagymával hamarjában egytálételt varázsolhatunk az asztalra. A szokásos heti krémlevesünk ezúttal brokkoliból készül, s önmagában is olyan laktató (főleg, ha kétszer szedünk), hogy kiváltja a második fogást is. Mutatunk receptet sajtszószra is, mindenféle finom kalciumforrást vegyít a recept, kenhetjük pirítósra, fogyasszuk retekkel, salátával. Az endívia saláta is tipikus téli csemege, baconnal és kéksajttal készítjük ezúttal. A görög zöldséges ragu fussilivel a vegák kedvence lehet, de a húsevők is imádni fogják a gazdag ízvilágot.

{ GALÉRIA = title:5%20vacsora%20%C3%A9vkezd%C3%A9shez, 0,1,2,3,4,5 }

Ünnepek után: zöldséges fogások >>

Gőzölgő téli varázslatok >>

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...