5 vacsora, amit imádni fogsz!

Már várjuk a tavasz első napsugarait, a piacok zöldség- és gyümölcsáradatát! De addig is, míg ez bekövetkezik, pár egyszerű, ám igazán nagyszerű vacsorával teszünk a mélabú ellen!

{ GALÉRIA = title:5%20vacsora%2C%20amit%20im%C3%A1dni%20fogsz, 1,2,3,4,5 }

Csütörtökön sem ülünk a babérjainkon, a túrófánk rögtönzött közvélemény-kutatásunk szerint egyöntetű kedvenc a családokban, főleg, ha házi baracklekvárt is kínálunk mellé. Nagyon egyszerű, békebeli fogás, ami csak frissen elkészítve az igazi – na, nem mintha arra számítanánk, hogy marad belőle másnapra is. A hetet már egy könnyebb krémmel zárjuk: a guacamole pikáns avokádókrémet jelent, csak friss, érett gyümölcsből készítsük! Először talán idegennek tűnik majd az ötlet, de garantáljuk, ha elkészül, le sem tudunk majd állni vele! Tálaljuk pirítós mellé, egy pohár finom borral – elvégre hétvége van!5 vacsora, ahogy még nem próbáltad >>

Tejföl-kisokos >>

A rovat korábbi cikkeiért kattints ide! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...