4 trükk, hogy csinálj menő grilled cheese-t!

Az amerikai reggelik nagy klasszikusa a grilled cheese sandwich, ami valójában egy grillezett sajtos melegszendvics. Pillanatok alatt kész, ráadásul az élmény fokozható!

  • A grilled cheese szendvics valódi titka, hogy serpenyőben, sok vajjal, és jó minőségű zsíros sajttal készül.
  • Persze alakulhat úgy, hogy munkahelyünkön nincs kéznél egy serpenyő, erre lehet megoldás a lapkasajt, a toastkenyér és egy kenyérpirító, amiben pár perc alatt elkészíthetjük a laktató amerikai reggelit.
  • De ugyanígy hasznos lehet (a viccet félretéve) egy vasaló is,
  • sőt, kedvenc instant tésztánkkal is feldobhatjuk a tradicionális grillezett sajtos szendvicset,
  • amit akár dupla sajttal is felturbózhatunk.

Jobb, ha tudod, hogyan – mutatjuk!

{SZAVAZAS}

Grillezett sajtos szendvics

Egy aranyos kis történetet olvastam, amiben a két főszereplő "Grilled Cheese Sandwich"-et, azaz grillezett sajtos szendvicset reggelizett. Abban a pillanatban tudtam, hogy én is akarok ilyet ...

Padlizsános panini

Padlizsános korszakomat élem, variáció a felhasználására. A marinara szósz egy olasz paradicsomszósz, amit előszeretettel használnak az amerikaiak szendvicsek  vagy egyéb ételek ...

(via BuzzFeed)

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...