Áprilisban a jóidővel együtt érkeznek a gabonák, olajos magvak, alma, burgonya, endívia, fejessaláta, hónapos retek, karalábé, kínai kel, pak choi, mizuna, petrezselyemzöld, radiccio, lestyán, madársaláta, rukkola, vöröshagyma, spenót, zöldborsó, konyhában nevelt friss vagy szárított fűszernövények, vadon termő növények.
-
1.
Koreai kimchi – káposztasaláta
-
2.
Tavaszi tésztasaláta friss retekkel
-
3.
Reteklevél-krémleves
-
4.
Zöldséges vega samosa
-
5.
Karalábéleves karalábégombóccal
-
6.
Rukkolás lencsesaláta fetasajttal
-
7.
Óriásbab fetával és rozmaringgal
-
8.
Tojáskrém-variációk Dacotától
-
9.
Vajas-citromos csirkecombok
-
10.
Zöldségekkel sült csirkemell spenótos puliszkával
-
11.
Zöld istennő tészta
-
12.
Borsóleves csirkeszárnnyal
-
13.
Aloo mutter Dacota konyhájából
-
14.
Citromos zöldborsókrém
-
15.
Ludaskása
-
16.
Sertésmájas-zöldséges frittata
-
17.
Citromos pulykamell hagymás-sonka ágyon borsókörettel
-
18.
Savanyított reteksaláta
-
19.
Jamie török laposkenyere
-
20.
Tárkonyos salátaleves
-
21.
Gyömbéres-citromos sült apróhal
-
22.
Fokhagymás fejessaláta
-
23.
Almás gyűrűkalács
-
24.
Brokkolifasírt pirított magvakkal
-
25.
Jókai bableves ahogy Fahéj készíti
-
26.
Török burgonyasaláta
-
27.
Újhagymás-petrezselymes torta dióval
-
28.
Endívia saláta kéksajttal és baconnel
-
29.
Lusta almatorta
-
30.
Olívabogyós-medvehagymás saláta