27 retró húsvéti képeslap neked címezve

A húsvéti üdvözlőlapoknak már jó ideje nyoma sincs a postaládánkban, ezért is nagy élmény felidézni, hogy néhány évvel ezelőtt miket vittünk a postára az ünnepek előtt.

Ma már szinte minden üzenetet és üdvözletet az interneten intézünk: e-mailben küldjük a színesen vibráló és mozgó ünnepi képeslapokat, vagy a Facebookon tesszük ki ismerőseinken a nekünk tetsző nyuszis vagy humoros húsvéti és locsolós témájú fotókat az üzenőfalra. Pár évvel ezelőtt még mindez elképzelhetetlen volt, és a húsvéti készülődés szerves része volt a képeslapok beszerzése, amik megcímzése és kedves üzenetekkel való ellátása után külön program volt a posta felkeresése és az ünnepi pakkokkal felpakolva a kígyózó sorok kivárása.

Persze az egészben nem is ez, hanem a húsvét előtti napok postaládalesésével és bélyegnyalással töltött percei voltak a legizgalmasabb momentumok: minden rokon és barát személyes képeslapja megható vagy éppen megmosolyogtató perceket szerzett a húsvéti készülődéshez.

Ahhoz, hogy idén se maradjon el a nosztalgikus húsvéti hangulat, összegyűjtöttünk 25 nagyon retró üdvözlőlapot,amiktől belőled is előbújik a fűben tojást kereső kisgyermek!

Ez is érdekelhet!

Ezek a legkínosabb húsvéti fotók, amiket valaha láttál!

(képeslapok gyűjteménye: retronom,kepeslapokamultbol.blogspot.hu, oszk.hu)

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...