19 szaftos gombapörkölt-variáció

Imádjuk a magyar konyhát, már csak azért is, mert szinte bármiből lehet pörköltet főzni. A gombapörkölt egy kifejezetten őszi étel, ami a gombaszezon elsőrendű fogása.

  1. 1.

    Tejfölös gombapaprikás

  2. 2.

    Gombapaprikás vörösboros muffinnal

  3. 3.

    Vegyes gombapörkölt

  4. 4.

    Gombapörkölt kuszkusz körettel

  5. 5.

    Gombapaprikás ahogy biu készíti

  6. 6.

    Jereváni gombapörkölt

  7. 7.

    Gombapörkölt túrós nokedlivel

  8. 8.

    Lekváros gombapörkölt tejszínhabbal és túrós csipetkével

  9. 9.

    Lecsós gombapaprikás kölessel

  10. 10.

    Laskagomba pörkölt

  11. 11.

    Csirkemájas gombapaprikás

  12. 12.

    Szegfűgomba paprikás tárkonyosan

  13. 13.

    Gombapaprikás erdei gombából snidlinggel

  14. 14.

    Olasz gombaragu

  15. 15.

    Tejfölös-mustáros gombabpaprikás sztrapacskán

  16. 16.

    Tojásos gombapörkölt

  17. 17.

    Fehérboros-tejfölös-borsos resztelt gomba

  18. 18.

    Gomba chilis joghurtmártásban

  19. 19.

    Vörösboros gombapaprikás nokedlivel és párolt spenóttal

A kirándulók és gombagyűjtők számára is kiemelten fontos, hogy saját és családjuk egészsége érdekében kizárólag gombaszakértő által megvizsgált gombát használjanak ételeik készítése során.Házalótól, ismerőstől gyűjtött gombát ne fogadjunk el! 6 év alatti gyermeknek gombás ételt ne tálaljunk fel! A gombával készült fogást elkészülte után a lehető legrövidebb időn belül fogyasszuk el, és ha lehet, ne tároljuk.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Itt a válasz, miért kínálnak vizet a kávé mellé: ez...

A kávézóban és cukrászdában rendelt kávé mellé szinte mindig érkezik egy kis pohár víz is. Sokan gondolják úgy, hogy mindez a kávé vízhajtó hatása miatt jár a rendelt ital mellé, ami a koffeines ital elfogyasztása után tesz jó szolgálatot. De valójában teljesen másról van szó.

Rájöttem, mi a nagymamák kelt tésztájának titka: Így lesz a...

Amikor én buktát sütök, az sosem lesz ugyanolyan, mint a nagymamámé – még akkor sem, ha végigtelefonáljuk az egész folyamatot. Miért lehet ez, és van-e remény azok számára, akik szeretnének ugyanolyan kelt tésztát készíteni, mint amit a dédijüknél, mamájuknál kóstoltak? Ezekre a kérdésekre kerestem a választ…azt azonban nem ígérem, hogy meg is találtam.