19 szaftos gombapörkölt-variáció

Imádjuk a magyar konyhát, már csak azért is, mert szinte bármiből lehet pörköltet főzni. A gombapörkölt egy kifejezetten őszi étel, ami a gombaszezon elsőrendű fogása.

  1. 1.

    Tejfölös gombapaprikás

  2. 2.

    Gombapaprikás vörösboros muffinnal

  3. 3.

    Vegyes gombapörkölt

  4. 4.

    Gombapörkölt kuszkusz körettel

  5. 5.

    Gombapaprikás ahogy biu készíti

  6. 6.

    Jereváni gombapörkölt

  7. 7.

    Gombapörkölt túrós nokedlivel

  8. 8.

    Lekváros gombapörkölt tejszínhabbal és túrós csipetkével

  9. 9.

    Lecsós gombapaprikás kölessel

  10. 10.

    Laskagomba pörkölt

  11. 11.

    Csirkemájas gombapaprikás

  12. 12.

    Szegfűgomba paprikás tárkonyosan

  13. 13.

    Gombapaprikás erdei gombából snidlinggel

  14. 14.

    Olasz gombaragu

  15. 15.

    Tejfölös-mustáros gombabpaprikás sztrapacskán

  16. 16.

    Tojásos gombapörkölt

  17. 17.

    Fehérboros-tejfölös-borsos resztelt gomba

  18. 18.

    Gomba chilis joghurtmártásban

  19. 19.

    Vörösboros gombapaprikás nokedlivel és párolt spenóttal

A kirándulók és gombagyűjtők számára is kiemelten fontos, hogy saját és családjuk egészsége érdekében kizárólag gombaszakértő által megvizsgált gombát használjanak ételeik készítése során.Házalótól, ismerőstől gyűjtött gombát ne fogadjunk el! 6 év alatti gyermeknek gombás ételt ne tálaljunk fel! A gombával készült fogást elkészülte után a lehető legrövidebb időn belül fogyasszuk el, és ha lehet, ne tároljuk.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...