-
1.
Tejfölös gombapaprikás
-
2.
Gombapaprikás vörösboros muffinnal
-
3.
Vegyes gombapörkölt
-
4.
Gombapörkölt kuszkusz körettel
-
5.
Gombapaprikás ahogy biu készíti
-
6.
Jereváni gombapörkölt
-
7.
Gombapörkölt túrós nokedlivel
-
8.
Lekváros gombapörkölt tejszínhabbal és túrós csipetkével
-
9.
Lecsós gombapaprikás kölessel
-
10.
Laskagomba pörkölt
-
11.
Csirkemájas gombapaprikás
-
12.
Szegfűgomba paprikás tárkonyosan
-
13.
Gombapaprikás erdei gombából snidlinggel
-
14.
Olasz gombaragu
-
15.
Tejfölös-mustáros gombabpaprikás sztrapacskán
-
16.
Tojásos gombapörkölt
-
17.
Fehérboros-tejfölös-borsos resztelt gomba
-
18.
Gomba chilis joghurtmártásban
-
19.
Vörösboros gombapaprikás nokedlivel és párolt spenóttal
A kirándulók és gombagyűjtők számára is kiemelten fontos, hogy saját és családjuk egészsége érdekében kizárólag gombaszakértő által megvizsgált gombát használjanak ételeik készítése során.Házalótól, ismerőstől gyűjtött gombát ne fogadjunk el! 6 év alatti gyermeknek gombás ételt ne tálaljunk fel! A gombával készült fogást elkészülte után a lehető legrövidebb időn belül fogyasszuk el, és ha lehet, ne tároljuk.