18 melengető, sós pite leveles tésztából

Egy finom pitéből szinte a nap bármely szakaszában szívesen csemegézünk. Jelentősen lerövidül az elkészítési idő, ha leveles tésztával dolgozunk.

  1. 1.

    Gombás hústorta

  2. 2.

    Pórés camembert-torta

  3. 3.

    Padlizsános párna

  4. 4.

    Ratatouille alapú zöldséges pite

  5. 5.

    Leveles pite

  6. 6.

    Brokkolis quiche fokhagymásan

  7. 7.

    Paradicsomos-padlizsános pite

  8. 8.

    Champignon quiche

  9. 9.

    Quiche görögösen

  10. 10.

    Paradicsomtorta

  11. 11.

    Mexikói pizza-pite

  12. 12.

    Hagymás-sajtos pite

  13. 13.

    Bébispenótos-garnélás pite

  14. 14.

    Póréhagymás juhtúrós pite

  15. 15.

    Egyszemélyes pite

  16. 16.

    Póréhagymás virslis pite leveles tésztából

  17. 17.

    Gyors paradicsomos lepény

  18. 18.

    Ricottás paradicsomos lepény

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...