17 szerepben a hamburger

Két francia művész megunta a munkahelyi szendvicseket, és nekiálltak hamburgereket sütni, végül 17 különböző szerepbe bújtatták a burgereket. A fotókat most te is láthatod!

A rendhagyó ételfotókat a francia Studio Furious designlabor két kreatívja álmodta meg, akik egyébként egy komplett könyvet is szenteltek a hamburgerek átalakulásainak. Mint mondták, "fotósorozatukat azok az unalmas szendvicsek ihlették, amiket minden áldott nap magukba tömtek a munkahelyükön", ezért inkább úgy döntöttek, hogy főznek valamit. Voksuk végül az egyik legközkedveltebb gyorsételre, a hamburgerre esett, amiket végül "a popkultúra, a foci, a történelem, az esküvők, és mindenféle marhaság ihletett meg" - a képzeletük pedig igazán szabadon szállhatott.

Végül olyan csodálatos burgeralkotások születtek, mint például a "Marie Antoinette Burger", a "Burger d'amour", az "U.F.O. Burger", vagy a "Canicule Burger." Egyelőre mi nem nagyon tudunk betelni a látvánnyal sem, így az ízekre gondolni sem merünk, de a szerkesztőségünk falain szívesen szemeznénk a szerepekbe bújtatott hamburgerek színes fotográfiáival.

A 17 különböző szerepbe bújtatott hamburgerért kattints a fotóra!

Ez is érdekelhet!

Heti menü: gyorsételek, amik meghódították a világot!

(via Ignant)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...