15 tartalmas kolbászos egytálétel jó sok szafttal

A tél egyértelműen az egytálételeké. A frissen elkészült, forró, gazdagon megrakott kolbászos-zöldséges tál csak arra vár, hogy belakmározz belőle.

  1. 1.

    Paprikás krumpli gazdagon glutén-, tej- és tojásmentesen

  2. 2.

    Arab ihletésű lecsó

  3. 3.

    Mindent bele rakott krumpli

  4. 4.

    Pásztortarhonya Audrey-tól

  5. 5.

    Paprikás krumpli Mortilla konyhájából

  6. 6.

    Pásztortarhonya a konyhából

  7. 7.

    Gallai húsos káposzta

  8. 8.

    Egyszerű paprikás krumpli

  9. 9.

    Rakott krumpli II. Éva házias konyhájától

  10. 10.

    Krémes, lágy rakott burgonya

  11. 11.

    Paprikás krumpli

  12. 12.

    Slambuc Nagyitól

  13. 13.

    Paprikás krumpli Amy-től

  14. 14.

    Lencsés lecsó

  15. 15.

    Részeges lencse

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...