15 olcsó, szaftos-szószos husi hó végére

A szószos húsokkal nem tudunk betelni. Egyrészt relatív hamar elkészülnek, másrészt szaftosságuk miatt szinte bármilyen köret (tészta, rizs, nokedli, krumplipüré) illik mellé.

  1. 1.

    Lecsós sertésragu pirított szalonnával

  2. 2.

    Vajbabragu tésztával

  3. 3.

    Zöldséges combragu

  4. 4.

    Csirkemellragu

  5. 5.

    Olaszos pulyka zsályás burgonyapürével

  6. 6.

    Lecsós-babos pikáns ragu fokhagymás rizzsel

  7. 7.

    Zöldborsós-gombás csirkeragu

  8. 8.

    Gyömbéres csirkeragu

  9. 9.

    Zöldséges hús Sol12 konyhájából

  10. 10.

    Csirkezúzaragu

  11. 11.

    Paradicsomos-gombás ragu kínai kellel

  12. 12.

    Zöldborsós csirkeragu rizzsel

  13. 13.

    Csirkés borsós ragu Iluskától

  14. 14.

    Mézes-tárkonyos csirkeragu

Legújabb receptek

Olasz rózsafánk

Ezek a kis „virágok” nagyon egyszerű és gyors tésztával készülnek, melynek a pikantériáját a citromhéj adja. Gyors olajban sütés után porcukorral meghintve, mézzel vagy meleg ...

Vegán pad thai

A pad thai egy igazi finomság, amit igazából a szósz tesz nagyon ízletessé. Az hogy hús, tofu vagy zöldségek kerülnek hozzá, azt ízlés szerint el lehet dönteni. Mi most egy vegán pad ...

Növényi vaj

Egy tejfehérje érzékeny vagy vegán sokszor álmodozik a vajról. Akár pirítóson, akár főzéshez vagy sütéshez elengedhetetlen. Ha most mással próbálkoznál, mint a bolti margarin, akkor ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezt neked is tudnod kell, ha szereted a banánt: fontos...

Már érvénybe lépett az Európai Unió új szabályozása, ami egy kis megnyugvást jelent majd a vásárlók számára. Arról már korábban is írtunk, hogy kötelező megjelölni a gyümölcsök származási helyét, de a banánnal kapcsolatban további információkat kell feltüntetni a címkén.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!