15 nagyon éhes és lusta ember, aki mindenre képes

Volt már veled olyan, hogy nagyon éhesen minden addigi étkezési morálodat feladva kanállal etted meg a maradék tortát vagy lekapargattad a penészt a sajtról? Na velük volt! 

Amikor olyan éhes vagy, hogy a hűtő minden egyes sarkát átkutatod, olyan maradékokat találva, amikről totál megfelejtkeztél, aztán ugyanez a mélyhűtővel is, ahol meg bizarrabb élelmiszerek kerülnek elő - de nem baj, megeszed, mert most minden mindegy.

És ilyenkor való igaz, kívülről nézve igen sokszor át tudunk csúszni gusztustalanba - jobb, ha ilyenkor senki nem lát minket. Na ugyanez jellemző a következő, fotókkal dokumentált esetekre is - egy mentségük van, az éhhaláltól való rettegés!

KATTINTSATOK A GALÉRIÁÉRT!

És ezt láttad már?

12 háztartási praktika a nagyitól...

(via buzzfeed)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...