Miért imádjuk annyira az egytálételeket? Mert kevés munkával készíthetünk tartalmas lakomát sok embernek. Olyan klasszikusokat találhatunk közöttük, mint a bácskai rizses hús, a brassói aprópecsenye vagy a rakott krumpli. Ezek mellett most olyan recepteket szedtünk össze, amelyek a hagyományos ízek mellett a fantáziát is magukban hordozzák.
-
1.
Sztrapacska pirítva
-
2.
Lacikrumpli
-
3.
Kelkáposzta-krokett
-
4.
Toros káposzta Iluskától
-
5.
Baconnel rakott krumpli
-
6.
Tarhonyás csirkemell
-
7.
Gyors tepsis burgonya debrecenivel
-
8.
Brassói aprópecsenye 10. - egyszerűen
-
9.
Hagymás-gombás csirkemáj
-
10.
Krumplis tészta gombóc
-
11.
Rakott karfiol a Maggitól
-
12.
Agglegénytál
-
13.
Rakott brokkoli
-
14.
Hagymás burgonya-rétes
-
15.
Hortobágyi húsgombóc