15 magyaros egytálétel

A farsangi időszak nem csak a fánkokról szól. Ezek az utolsó pillanatok, amikor a téli melengető ételeket az asztalra varázsolhatod.

Miért imádjuk annyira az egytálételeket? Mert kevés munkával készíthetünk tartalmas lakomát sok embernek. Olyan klasszikusokat találhatunk közöttük, mint a bácskai rizses hús, a brassói aprópecsenye vagy a rakott krumpli. Ezek mellett most olyan recepteket szedtünk össze, amelyek a hagyományos ízek mellett a fantáziát is magukban hordozzák.

  1. 1.

    Sztrapacska pirítva

  2. 2.

    Lacikrumpli

  3. 3.

    Kelkáposzta-krokett

  4. 4.

    Toros káposzta Iluskától

  5. 5.

    Baconnel rakott krumpli

  6. 6.

    Tarhonyás csirkemell

  7. 7.

    Gyors tepsis burgonya debrecenivel

  8. 8.

    Brassói aprópecsenye 10. - egyszerűen

  9. 9.

    Hagymás-gombás csirkemáj

  10. 10.

    Krumplis tészta gombóc

  11. 11.

    Rakott karfiol a Maggitól

  12. 12.

    Agglegénytál

  13. 13.

    Rakott brokkoli

  14. 14.

    Hagymás burgonya-rétes

  15. 15.

    Hortobágyi húsgombóc

Olvastad már?

16 mohácsi specialitás a Busójáráshoz

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...