10 varázslatos muffin 15 perc alatt

Ha villámgyorsan szeretnél összedobni egy édességet, akkor a muffin pont a te műfajod! Változatos, könnyű elkészíteni, és még dekoratív is.

A muffin hihetetlen sikerének a titka, hogy végtelenül egyszerű összeállítani: el kell keverni a száraz és nedves hozzávalókat, és szinte már kész is. Persze az is kell a szerethetőségéhez, hogy számtalan módon variálhatjuk. Ha van egy jó alaptésztánk, akkor bármint belepakolhatunk, és a legjobb, hogy nem csak bele, de rá is! Már csak egy vidám papír kell hozzá, és kész is a dekoratív sütemény. Itt van most tíz tipp, hogy melyik variációt süsd ezen a hétvégén:

  1. 1.

    Muffin mákkal és dióval

  2. 2.

    Csupamokka cupcake

  3. 3.

    Sajtos muffin

  4. 4.

    Cukkinis csokis muffin

  5. 5.

    Csokidarabos muffin ahogy Ella készíti

  6. 6.

    Mediterrán muffin

  7. 7.

    Csokis-banános cupcake

  8. 8.

    Karamellás muffin Tuvia konyhájából

  9. 9.

    Nutellás-tojássárgás muffin

  10. 10.

    Gyömbéres korpás muffin

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...